De nieuwe FIFA versie en het kopen van FIFA 15 coins

De nieuwe FIFA versie en het kopen van FIFA 15 coins

FIFA 15 is komt morgen de 25e uit in Nederland. Ook in deze versie heb je de mogelijkheid om met een Ultimate team te spelen. Je kunt spelers kopen door middel van zogenaamde FIFA Coins. Het verkrijgen van FIFA Coins kan op diverse manieren.

Hoe win je FIFA muntjes?

fifa15-futstoreDe meest voor de hand liggende manier om FIFA Coins te bemachtigen, is door het winnen van toernooien. Je speelt dan tegen de computer. Door overwinningen te boeken krijg je FIFA Coins. Eveneens kun je coins verdienen door iemand online uit te dagen en de wedstrijd te winnen. Hiervoor zal je wel wat minder coins krijgen dan wanneer je een willekeurig toernooi wint. Bij FIFA 15 heb je ook de mogelijkheid om een geheel seizoen te spelen. Een seizoen bestaat uit ongeveer diverse wedstrijden en wanneer je kampioen wordt zal je hiervoor veel muntjes krijgen. Je kunt ook munten winnen door te handelen met je spelers.

Hoe zit het met het kopen van FIFA muntjes?

Er bestaat ook de mogelijkheid om FIFa munten te kopen. Wel wordt er met FIFA 15 beter gelet op mensen die munten kopen.
Je krijgt als je gepakt wordt eerst een waarschuwing. Bij de 2e waarschuwing krijg je een reset, en bij de 3e waarschuwing wordt je gebanned.
Snap jij deze risico’s en wil je zelf ook FIFA 15 coins kopen? Ga dan naar FUTstore.nl om deze te kopen. Je maakt ook gelijk kans om spelers of coins te winnen!