Wat is Justfog?

De mensen die roken weten dat roken slecht voor hen is, maar toch stoppen ze niet met roken. Dit komt omdat het zo verslavend is. Bepaalde stoffen in een sigaret kunnen echter schadelijk zijn voor je gezondheid. Daarnaast bevat een sigaret ook de stof nicotine wat een verslavende werking heeft. Voor mensen die moeite hebben om te stoppen met roken, is het handig om te kijken naar een elektrische sigaret.

JustfogEr zijn vele elektrische sigaretten op de merkt. Denk bijvoorbeeld aan de Justfog. Dit is een hoogwaardige e-sigaret. Je kunt bij e-sigaretten overigens ook voor sigaretten met nicotine gaan, maar je krijgt veel minder schadelijke stoffen binnen wanneer je de Justfog rookt, dan wanneer je gaat voor de gewone sigaret.

De Justfog werkt bijna hetzelfde als een normale sigaret. Net als bij een normale sigaret neem je trekjes met de Justfog en daarna kun je het damp uitblazen. In eerste instantie zal je verbaasd zijn van de hoeveelheid damp die je uitblaast met de Justfog. In vergelijking met zijn concurrenten is de Justfog zeker een voorloper.

Tags: